O blogu

Ovo je blog o svim manjim i većim majstorlucima koji tvoj dom mogu učiniti najudobnijim mestom na svetu

Prošlo je više od 10 godina kako suprug i ja živimo u dvorišnom stanu, u prizemnoj zgradi staroj preko 100 godina. Nije prošla ni jedna godina da nismo nešto radili u stanu, obnavljali, gradili ili popravljali. Za sve ove godine naučili smo puno stvari, a sada smo spremni da ono što znamo podelimo sa drugima, da razmenjujemo iskustva, i nastavimo da unapređujemo svoja znanje i veštine.

Aleksandra i Vladimir - DIZ s Aleksandrom

Ovo je pravo mesto za tebe ako:

Problemi koji mene inspirišu da za njih tražim rešenje su:

Organizacija , preuređenje ili dekoracija prostora pri čemu uvek prvo pokušavam da iskoristim resurse koji su mi već na raspolaganju.

Ideje za uređenje dvorišta koje je potrebno prilagoditi svom prostoru.

Transformacija postojećeg nameštaja kako bi se uklopili u viziju novog prostora.

Ideja o blogu se rodila u februaru 2023. godine. Iako je ova ideja i za mene samu bila iznenađujuća, trebalo je malo vremena da je sagledam i iz drugog ugla i da uvidim mogućnost bloga kao mesta na kojem mogu prikazati svu raznolikost naših projekata, razmeniti iskustva i mišljenja sa ljudima sličnih interesovanja, naučiti nekog nečem novom i, istovremeno, unapređivati sebe i svoje veštine. Pred nama je sada gomila projekata koji čekaju da se dobro organizujemo i krenemo u realizaciju, a sve to ćemo deliti upravo ovde.

Ako te je bar malo inspirisalo sve ono o čemu sam pisala, izaberi koja ti je opcija najprihvatljivija i prijavi se na newsletter, piši mi na email ili nas zaprati na nekoj od društvenih mreža.

Svi tvoji DIY problemi su i naši, pišite nam o njima i hajde da ih rešavamo zajedno!

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.